Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők

Rendezés:

KÓKUSZTÁLKA "HAPPY NATURALS"

3.290 Ft 2.960 Ft

Azon gondolkodsz, hogyan varázsolhatnád kedvenc reggeli vagy napközbeni receptedet lélegzetelállítóvá? Tálald kulináris alkotásod egy ’Happy Naturals’ kókusztálban. Bármilyen ételt is teszel ebbe a tálba, az biztosan frissnek és pompásnak tűnik majd.

DESSZERTES KANÁL "ANANÁSZ"

3.690 Ft 3.320 Ft

Fel szeretnéd dobni a reggeli zabkásás gyümölcsös smoothie táladat? Íme ez a remek kézzel öntött sárgaréz ananásszal díszített desszertes kanalunk. Ezzel a gyönyörű kellékkel garantáltan jobban mutat majd a tálad, és a reggelid is jobban esik. A gyerekek pedig egyenesen rajonganak érte!

DESSZERTES KANÁL "PÁLMAFA"

3.690 Ft 3.320 Ft

Szeretnéd magad egy pálmafákkal tarkított homokos óceánparton érezni? Akkor szerezd be ezt a gyönyörű kézzel öntött sárgaréz pálma levelekkel díszített desszertes kanalat, majd készítsd el kedvenc reggeli táladat, egy napsütéses napon ülj ki a teraszodra, kanalazz egyet a smoothiedból, hunyd be a szemed és máris teljesült a kívánságod. A gyerekek által is imádott evőeszköz! 

DESSZERTES KANÁL "MOSOLYGÓ NAP"

3.690 Ft 3.320 Ft

Milyen érzés egy napsütéses reggeli? Ez a gyönyörű kézzel öntött sárgaréz mosolygós nappal díszített desszertes kanál segítségével megtudhatod. Szerezz be egyet ebből, és használd a reggeli tálkádhoz minden reggel, hogy bearanyozza a napodat. A gyerekek is imádni fogják! 

Az oldal tetejére